Sahte PCR testi tartışması sonrası Bülent Ersoy ve orkestra ekibi barıştı

06 Eylül 2022 09:16

16

Sahte PCR testi tartışması sonrası Bülent Ersoy ve orkestra ekibi barıştı

26

Bülent Ersoy ile geçtiğimiz yıl Kıbrıs'ta 'sahte PCR' suçlamasıyla cezaevine giren orkestrası arasındaki buzlar eridi. Bir yıl aranın ardından bir araya gelen Ersoy ile müzisyenler, Arnavutköy'deki bir mekanda barış yemeği yedi.

36

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Bülent Ersoy ile orkestrası, yaklaşık bir yıl önce konser için Kıbrıs’a gitmiş, müzisyenler PCR testlerinin sahte olduğu gerekçesiyle tutuklanarak, bir ay hapis yatmıştı. Şef Onur Özelçağlayan ve ekibi, olayın ardından, "Bizimle hiç ilgilenmedi" diyerek, Bülent Ersoy ile artık çalışmayacaklarını açıklamıştı. 'Diva' lakaplı Ersoy ise, "Nankörler!" sözleriyle orkestrasına tepki göstermişti.

46

Tarafların arasındaki buzlar eridi. Ersoy, önceki akşam orkestrasıyla Arnavutköy'de bulunan bir mekanda barış yemeği yedi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Bülent Ersoy, orkestrası ile barıştıkları için mutlu olduğunu dile getirdi. Konuyla alakalı açıklamada bulunan Ersoy, "Her ailede, anne ile evlatları arasında bazen böyle şeyler olabiliyor. Ben bunu 'Ana kucağına dönüş' olarak görüyorum. Bu geçen süre içinde de sürekli konuşuyorduk. Ben orkestramda kim olursa olsun okurum ama göz göze geldiğim vakit ne istediğimi anlayabilecek çalışma arkadaşlarım olmasını isterim. O başka bir işçilik, ayrı bir sanat... Başta sayın şef olmak üzere hepsi çok kuvvetli çocuklardır. Bu ekip öyle bir ekip. Kısacası ana kucağına geri döndüler" diye konuştu.

56

Orkestra şefi Onur Özelçağlayan ise Bülent Ersoy için, "Kıymetli solistimiz... Bizim gerçekten ablamız, 'Diva'mız... Onunla yıllarımız geçti. Evet, üzücü olaylar yaşandı ama hepsi geride kaldı. Bundan sonra yeni repertuvarımızla şahlanarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

66