Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı: "Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi..."

Oyuncu Ayşe Tolga, önceki gün Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulunan, 'Çocuklar Duymasın' diziindeki 'Sultan' rolüyle tanınan Seda Fettahoğlu'nun kuzeni olduğunu duyurdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla aktaran Ayşe Tolga, "Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi" mesajını paylaştı

29 Eylül 2023 12:55

15

PARKTA ÖLÜ BULUNAN SEDA FETTAHOĞLU, AYŞE TOLGA'NIN KUZENİ ÇIKTI: "HAYAT EN SEVDİKLERİMİZLE SINAR BİZİ"

25

İBB İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu, 'Çocuklar Duymasın', 'Yalan Dünya' ve 'Sihirli Annem' gibi dizilerde de rol alan Seda Fettahoğlu (44), önceki gün Beyoğlu'nda bir parkta ölü olarak bulundu.

35

İstanbul Şehir Tiyatrosu tarafından yapılan açıklamada, "Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun" denildi. Oyuncular Sendikası da Seda Fettahoğlu'nun vefatını, "Değerli üyemiz, Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun. Çok üzgünüz" şeklinde duyurdu.

45

Ölümü ile sanat camiasını Seda Fettahoğlu'nun, oyuncu Ayşe Tolga'nın kuzeni olduğu ortaya çıktı. Fettahoğlu'nun ölümün ardından veda paylaşımı yapan Tolga, "Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi. Güzeller güzeli, akıllı, neşeli, yetenekli kuzum, kuzenim Seda Fettahoğlu'nu kaybettik dostlar. Duanızı eksik etmeyin" mesajını yazdı.

55