Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan Hadise’nin dilekçesi ortaya çıktı: Davranışlar, psikolojik baskı boyutuna ulaştı

Eşi Mehmet Dinçerler’e Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan Hadise, boşanma dilekçesinde "Davranışlar zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaştı" dedi.

16 Eylül 2022 09:47

17

MEHMET DİNÇERLER'E BOŞANMA DAVASI AÇAN HADİSE'NİN DİLEKÇESİ ORTAYA ÇIKTI: DAVRANIŞLAR, PSİKOLOJİK BASKI BOYUTUNA ULAŞTI | Kaynak: Ntv

27

Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan Hadise’nin dilekçesi ortaya çıktı: Davranışlar, psikolojik baskı boyutuna ulaştı

37

Hadise’nin dilekçesinde Dinçerler’in sanat hayatını kısıtladığını, bu durumun baskıya dönüştüğünü belirtip eşinin düğünde takılan takılar konusunda da kriz çıkardığını yazdığı iddia edildi.

47

Hadise’nin, dilekçesinde ayrıca Dinçerler'in evlendikten sonra davranışlarında değişmeler olduğunu, sanat hayatına yönelik kıskançlıklarından dolayı kısıtlamalarda bulunmaya başladığını anlattığı belirtildi.

57

Şarkıcının, "Bu davranışlar zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaştı, bu da beni yıprattı. Yaşananlar sadece kişisel hayatımı değil, sanat hayatımı da etkiledi" dediği yazıldı.

67

Hadise’nin, Dinçerler'le arasında çıkan uyumsuzluklar nedeniyle ayrı yaşamaya başladıklarını belirtip maddi manevi hiçbir tazminat talebinde bulunmadığını söylediği iddia edildi.

77

36 yaşındaki şarkıcı Dinçerler'in düğünde takılan takıları geri istediğini ve bu yüzden kriz çıkardığını söyledi. | Kaynak: Ntv