Kısmetse Olur yarışmacısı Oğulcan Yılmaz ve fenomen Mika Can Raun birlikte görüntülendi

Kısmetse Olur yarışmasında Cansel ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Oğulcan Yılmaz, ilişkisini bitirdikten sonra tatile çıktı. Yılmaz, fenomen Mika Can Raun ile yakınlaştığı iddia edildi.

27 Haziran 2023 09:26

17

Kısmetse Olur yarışmacısı Oğulcan Yılmaz ve fenomen Mika Can Raun birlikte görüntülendi

27

YouTube kanalı üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasının iddialı isimlerinin başında gelen Oğulcan Yılmaz ile Cansel Ayanoğlu'nun aşkı elendikten sonra bitti.

37

Yarışmanın ardından geniş bir hayran kitlesine ulaşan Oğulcan'ın cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren fenomen Mika Can Raun ile yakınlaştığı iddia edildi.

47

İLİŞKİLERİNİ RAHAT YAŞAMAK İÇİN YARIŞMADAN AYRILDILAR Yarışmada aşk yaşayan Cansel ve Oğulcan; daha özgür ve rahat ilişki yaşamak istedikleri, kısıtlandıkları ve sözleşmedeki maddeleri gerçekleştiremeyecekleri için ayrılan çift bir süre sonra dışarıda ayrıldı. İlişkisini bitiren Oğulcan'ın kısa süre içinde yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü.

57

MİKA CAN RAUN İLE GÖRÜNTÜLENDİ İddiaya göre fenomen Mika Can Raun ile Oğulcan arasında bir yakınlaşma oldu.

67

Birlikte tatile çıkan ikili, vatandaşlar tarafından görüntülendi.

77

Gündüz plajda zaman geçiren ikilinin akşam yemeği için gittiği mekana el ele girdikleri ileri sürüldü. Çift, haklarında çıkan aşk iddiasına cevap vermedi. Kaynak: Haberler