Kadınlar, Narin için İstanbul’da eylemde: Bu ülkenin bir çuval hikayesi oldu farkında mısınız? Narin’in hesabını soracağız, AKP hükümeti de hesap verecek mi!

İstanbul’da Narin için yürüyen Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve Genç Feministler Federasyonu yaptıkları açıklamada “Bu ülkenin bir çuval hikayesi oldu farkında mısınız? Sokak köpekleri çuvalların kuyuların içinde ölündü bulundu. Şimdi de çuvalın içinde Narin ölü bulundu. Bir çocuk çuvalın içinde ölü bulundu” ifadelerine yer verildi. | Fotoğraflar: Can Öztürk / T24

08 Eylül 2024 19:21

15

Kadınlar, Narin için İstanbul’da eylemde: Narin’in hesabını soracağız; 19 gündür bulunamazken AKP hükümeti de hesap verecek mi!

25

İstanbul’da Narin için yürüyen Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve Genç Feministler Federasyonu yaptıkları açıklamada “Bu ülkenin bir çuval hikayesi oldu farkında mısınız? Sokak köpekleri çuvalların kuyuların içinde ölündü bulundu. Şimdi de çuvalın içinde Narin ölü bulundu. Bir çocuk çuvalın içinde ölü bulundu” ifadelerine yer verildi.

35

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 19 gün sonra bu sabah bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cesedinin daha önce arama yapılan Eğertutmaz Deresi’nde bir kez daha yapılan arama çalışmaları sırasında bir çuval içerisinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kaplanmış bir şekilde bulunduğunu duyurdu. Soruşturma kapsamında, 21 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, gözaltına alınanlar arasında anne, baba, kardeşleri ve akrabaları da bulunuyor.

45

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve Genç Feministler Federasyonu, İstanbul Kadıköy’de 19 günün sonunda bugün, sabah saatlerinde dere kenarında bir çuval içinde ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için eylem yaptı.

55

Platformdan yapılan açıklamada, “Bu ülkenin bir çuval hikayesi oldu farkında mısınız? Sokak köpekleri çuvalların kuyuların içinde ölündü bulundu. Şimdi de çuvalın içinde Narin ölü bulundu. Bir çocuk çuvalın içinde ölü bulundu” ifadelerine yer verildi.