Jose Mourinho 10 yıldız isme neşteri vurdu; hangi oyuncuları kadroda düşünmüyor?

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken, bir yandan da gözler takımdan ayrılacak olan isimlere çevrildi. Portekizli menajer Jose Mourinho, ayrılacak isimler için kararını verdi

15 Temmuz 2024 08:45

112

MOURINHO'DAN 10 YILDIZ İSME NEŞTER!

212

Jose Mourinho, takımda düşünmediği 10 oyuncuyu belirledi ve bu isimler, gelecek sezonki kadro planlamasında yer almayacak. İşte o isimler...

312

Cengiz Ünder: Marsilya'dan Fenerbahçe'ye 15 milyon euro gibi astronomik bir bonservis bedeliyle transfer olan Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Uygun bir teklif gelmesi durumunda Fenerbahçe, Cengiz Ünder'le yollarını ayıracak.

412

Emre Mor: Jose Mourinho'nun ana planlaması içerisinde yer almayan Emre Mor için kulübe bir teklif gelmesi durumunda yüksek bir ihtimalle satılacak

512

Umut Nayır: Gelecek sezon planlamasında olmayan isimlerden birisi de Umut Nayir. Teklif gelmesi durumunda onun da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

612

Ryan Kent: Kent'e özellikle İngiltere'den birçok teklif yapılırken transfer konusundaki son karar tecrübeli futbolcuya bağlı olarak değişecek. Fenerbahçe, oyuncuyu gelecek sezonki planlamada düşünmüyor.

712

Miguel Crespo: Crespo da teklif gelmesi durumunda takımdan ayrılma ihtimali olan futbolculardan birisi konumunda bulunuyor.

812

Krunic: Bosnalı oyuncunun menajeri özellikle İtalya'da kulüp bakıyor. Oyuncuya kiralık veya satılık anlamda bir teklif gelmesi durumunda Fenerbahçe bu teklife sıcak bakacak.

912

Joao Pedro: Psikolojik sıkıntılar yaşayan Pedro, Gremio'nun idmanlarına çıkmıyor. Fenerbahçe'nin kampa almak istediği Brezilyalı futbolcu, menajeriyle yollarını ayırdı. Pedro için de kulüp aranıyor.

1012

Luan Peres: Joge Jesus döneminde diz bölgesinden kötü bir sakatlık geçiren Brezilyalı oyuncu, yaşadığı sakatlığın ardından bir türlü kendisine gelemedi ve teklif gelmesi durumunda ona da yol görünüyor.

1112

Melih Bostan: Melih Bostan'la yeni bir sözleşme imzalamak isteyen Fenerbahçe, oyuncuyu başka bir kulübe satarak sözleşmesine geri alma maddesi eklemeyi planlıyor.

1212

Miha Zajc: Jose Mourinho'nun takımda kalmasını istemediği oyunculardan birisi olan Zajc'ın performansı şu ana kadar kimseyi memnun etmedi. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. (Kaynak: Fanatik)