"Benim dışımda kimse güvende değil" demişti: Sibel Can'dan tepkilere yanıt geldi

Sibel Can, artan kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla muhabirler tarafından sorulan "Siz, kendinizi güvende hissediyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtla tepki toplamıştı. Ünlü şarkıcı, sözlerine açıklık getirdi.

09 Ekim 2024 16:12

15

"Benim dışımda kimse güvende değil" demişti: Sibel Can'dan tepkilere yanıt geldi

25

Semih Çelik tarafından katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayetleriyle Türkiye gündemi derinden sarsıldı. Ünlü isimler de konuyla ilgili tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.

35

Önceki akşam katıldığı etkinlikte "Siz, kendinizi güvende hissediyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Sibel Can, şu ifadeleri kullanmıştı: "Açıkçası doğruyu söylemek gerekirse, kendi adıma konuşuyorum tabii ki de güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil, bu çok açık. Bir kadın olarak gerçekten çok kötü duygular..."

45

Bu açıklamasına tepki yağan Sibel Can, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

55

Sibel Can, sözlerine "Değer verdiğim tasarımcı Amor Gariboviç'in defilesinde, değerli basın mensuplarını kırmayarak sorularını yanıtladım... Ben bir sanatçı olarak, toplu taşıma kullanıyorum, konserlere koskoca ekiplerle hareket ediyorum ve her daim planlı ve programlı bir hayatım var. 'Güvendeyim'in karşılığı budur. Bunun aksini söyleseydim, inandırıcı ve samimi olacak mıydı?" ifadelerini kullanarak açıklık getirdi.