Balıklı Rum Hastanesi'nde inceleme ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor

Balıklı Rum Hastanesi'nde inceleme ve hasar tespit çalışmalarına başlandı. Hastane içindeki hasar da görüntülendi. İşte o görüntüler:

05 Ağustos 2022 10:19

18

BALIKLI RUM HASTANESİ'NDE İNCELEME VE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi Yaşlı Bakımevi'nin çatısında 4 Ağustos’ta yangın çıkmıştı. Çatı alevlere teslim olurken, yangının erken fark edilmesiyle 104 kişi tahliye edilmişti. Kimi hasta kucakta, kimi hasta da tekerlekli sandalyede tahliye edilirken, yangında yaşanan can pazarı kameraya

28

BALIKLI RUM HASTANESİ'NDE İNCELEME VE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangın sebebiyle Başhekim Stati Leana ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Balıklı Rum Hastanesi’nde yangın çıkmasından büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek geçmiş olsun temennilerini iletmişti.

38

BALIKLI RUM HASTANESİ'NDE İNCELEME VE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | Zeytinburnu’nda bulunan Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangında, hastanenin Yaşlı Bakımevi servisinde bulunan hastalar dumandan etkilenmemeleri için hastane bahçesine tahliye edilmişti.

48

BALIKLI RUM HASTANESİ'NDE İNCELEME VE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesinde meydana gelen yangında, 103 hastanın herhangi bir yaralanma olmadan tahliye edildiğini açıklamıştı.

58

BALIKLI RUM HASTANESİ'NDE İNCELEME VE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | Bakan Koca, sosyal medya hesabından, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesinde meydana gelen yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, “İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesinde meydana gelen yangında, olayın yaşandığı blokta bulunan 103 hasta herhangi bir yaralanma olmadan tahliye edilmiştir. Bazı hastalar diğer bölümlere yatırılmış, 76 kişi Prof. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesine nakledilmiştir. Servislere yatırılan hastaların muayeneleri yapılmıştır. Bir hasta başka sağlık sorunları sebebiyle acil serviste takip edilmektedir. Dumandan etkilenen bir hastane personelinin durumu iyidir. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

68

BALIKLI RUM HASTANESİ'NDE İNCELEME VE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | İstanbul'un en eski hastanelerinden biri olan Balık Rum Hastanesi'nde dün çıkan yangının ardından incelemeler ve temizlik çalışmaları devam ediyor. Hastane içindeki hasar da görüntülendi.

78

BALIKLI RUM HASTANESİ'NDE İNCELEME VE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | İşte o inceleme ve temizlik çalışmalarından görüntüler:

88

Balıklı Rum Hastanesi'nde inceleme ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor