Gündem
Fatih TURAN/VAKFIKEBİR (Trabzon), (DHA) - TRABZON’da fırıncılar, Vakfıkebir ilçesinde üretilen ve yapılış şekli, pişirilmesi, tadı, uzun süre bayatlamayan özelliğiyle ün kazanan ‘Vakfıkebir ekmeği’ formülüyle israfın önüne geçilebileceğini belirtiyor
Gündem
Fatih TURAN/VAKFIKEBİR (Trabzon), (DHA) - TRABZON’da fırıncılar, Vakfıkebir ilçesinde üretilen ve yapılış şekli, pişirilmesi, tadı, uzun süre bayatlamayan özelliğiyle ün kazanan ‘Vakfıkebir ekmeği’ formülüyle israfın önüne geçilebileceğini belirtiyor
Gündem
Fatih TURAN/VAKFIKEBİR (Trabzon), (DHA) - TRABZON’un Vakfıkebir ilçesinde üretilen ve yapılış şekli, pişirilmesi, tadı, uzun süre bayatlamayan özelliğiyle yalnızca Türkiye’de değil; dünya çapında da ün kazanan ‘Vakfıkebir ekmeği’ geleneği, asırlardır sürd
© Tüm hakları saklıdır.