Haberler

Tunç Soyer: Bereket Hareketi'ni başlatıyoruz

04 Aralık 2022 11:22

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yardıma ihtiyacı olanlar için Bereket Hareketi başlattıklarını duyurdu. Soyer, "Bereket Hareketi adını verdiğimiz dayanışmamıza katılan her bir hemşehrimiz için büyükşehir belediyesi olarak aynı miktarda biz de katkıda bulunacağız." açıklamasını yaptı. 

Soyer Twitter hesabından, "Kıymetli İzmirliler, hemşehrilerimizin yardıma ihtiyacı var. İhtiyaç sahiplerinin yanında olmak, dayanışmayı ve bereketi çoğaltmak için Bereket Hareketi'ni başlatıyoruz." notuyla bir video paylaştı. 

Soyer videosunda şu ifadeleri kullandı: 

"Özellikle son yıllarda, ülkece zor günler, haftalar, hatta aylar geçirdik.  İnsanımız yoksullaştı, hak ettiği sosyoekonomik koşullardan gittikçe uzaklaştı. Geldiğimiz noktada, yaşam kalitesindeki düşüş, gelir dağılımındaki adaletsizlik aldı başını gitti.  Şimdi İzmir’de bereketi paylaşarak çoğalttığımız, büyük bir  hareket başlatmak istiyoruz.  Bereket Hareketi adını verdiğimiz dayanışmamıza katılan her bir hemşehrimiz için büyükşehir belediyesi olarak aynı miktarda biz de katkıda bulunacağız. Sizlerden gelen desteği ikiye katlayarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırmış olacağız.  Sözün özü biz bildiğimiz ve daha önce geçtiğimiz bu yolları omuz omuza yine hemşehrilerimizle birlikte geçelim istiyoruz. Umuyorum ki bu yolculuğun bereketi tüm ülkemize yayılır."