Diğer

Trafiğe takılan oyuncu Emre Kınay İstanbul Valisine ateş püskürdü: 1.5 saattir 700 metre gidemedim

13 Mart 2024 10:40

T24 Video

İstanbul’da trafiğe takılan oyuncu Emre Kınay, 1.5 saatte 700 metre ilerideki evine gidemediği için isyan etti. İstanbul Valisi Davut Gül'ün 'çakarlı araç konvoyu' nedeniyle trafiğin kilitlendiğini belirten Kınay, ne sandığa,  ne de seçime gitmeyeceğini belirtti.

“Herkesi protesto etmeye çağırıyorum”

Emre Kınay açtığı sosyal medya yayınında şunları söyledi:

"Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın! İstanbullu zaten susmuş artık her b*ka. Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum, hiçbir b*ka gitmiyorum! Herkesi de protesto etmeye çağırıyorum!”

Neyin hizmeti bu be? Bu ne ya? Vergi veriyorum ya ben 700 metre sonraki evime gidemiyorum bir buçuk saattir. Çakarlı arabalarla ilerleyip sağdan sağdan gidiyorsunuz her yere, ya rezillik bu rezillik! Hangi ülkede var böyle bir salaklık? Bu kadar vergi toplayıp ülkesindeki insanına bu kadar hizmet etmeyen bir devlet söylesenize bana! Bir tane! Yol yok, evine gidemezsin, trafik b*k, her şey b*mb*k, herkes çok biliyor ama! Ondan sonra yok Ekrem İmamoğlu'na laf etti, valiye soruyorum işte, İstanbul valisine."

“Kim verdi sana bu yetkiyi?”

"Fenerbahçe stadındaki maçlarda niye Kadıköylüye çektiriyorsun bu eziyeti? Kim verdi sana bu yetkiyi? Vergiyi ben veriyorum, niye kapatıyorsunuz abi yolu?'. Yol açıldı ben kapatıyorum hadi eyvallah! Bakın başınızın çaresine, allah kahretsin topunuzu, topumuzu!”

“Özellikle trol hesaplara söylüyorum”

Emre Kınay, sosyal medyada gündem olan görüntüler üzerine bir yayın daha açtı. “Özellikle trol hesaplara söylüyorum” dediği 2’nci yayınında Kınay şu ifadeleri kullandı:

“Siz sanatçıyı ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama gördüklerinizin çoğunun olmadığını söyleyeyim ben size. Özellikle trol hesaplara söylüyorum; hiç kimseye laf etmiyorum, birine de laf ettiğimde direkt söylüyorum. Dünkü hezeyanımın muhatabı sayın İstanbul Valisi idi. Yetmez mi artık Kadıköy’ün çektiği bu eziyet. Yetmez mi Beşiktaş’ın çektiği, Esentepe’nin stadın olduğu yerin çektiği eziyet.”

“8 Mart’tan bir gün önce bu şehirde 30 kadın öldürülmüş”

"Yolları daralt. Neyin güvenliği, hangi güvenlik. 8 Mart’tan bir gün önce bu şehirde 30 küsür kadın öldürülmüş, güpegündüz. Hangi güvenlikten bahsediyorsunuz. Daralttığınız yolla güvenlik mi sağlanıyor."

“Yangın çıksa cayır cayır yanar Roma gibi”

"İnsanlar evine gidemiyor. Yangın çıksa cayır cayır yanar Roma gibi Kadıköy’ün özellikle Moda Burnu tarafı. Ne konuşacağız biz. Yani hepiniz çok iyi biliyorsunuz biz mi bilmiyoruz, ot mu yiyoruz biz. Söylediğimiz nesi yanlış, kime hakaret ediyorum."

“Vergi veren bir yurttaşım, sorgusunu yapıyorum”

"Vergiyi veren yurttaştır, karşılığında hizmet bekler, bu kadar. Ben vergi veren bir yurttaşım, 80 milyonda bir kişiyim, sorgusunu yapıyorum. Yapsana sen de düzen değişsin! Yapsana sen de bir adam geçecek diye bütün yolların kapatılmasıyla ilgili”