Haberler

Starbucks'ta oturanlara yönelik bir eylem daha: "Müslüman mısınız, vicdanınız var mı!" diye bağıran kadına "Seni Gazze'de görelim" diye yanıt verdiler

14 Kasım 2023 10:31

T24 Video

İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanını protesto için kahve zinciri Starbucks'ta oturanlara tepki gösteren bir kadın, müşteriler tarafından "Seni Gazze'de görelim" yanıtı aldı.

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları sürüyor. İsrail’in protesto amacıyla tüm dünyada kahve zinciri Starbucks’lar önünde protesto eylemleri gerçekleştiriliyor. Türkiye'de de son günlerde Starbucks'ta oturanlar bazı vatandaşlar tarafından protesto edilmeye başlandı. Bunun bir örneği dün akşam yaşandı. Söz konusu kahve zincirinin bir şubesine giren bir kadın, kapıdan müşterilere seslenerek "Ahirette ödeşeceksiniz, siz insan mısınız?” ifadelerini kullandı. Müşterilerse "Seni Gazze'de görelim" diyerek tepki gösterdi. Kadının devam ederek “Siz müslüman mısınız?” diye sorması üzerine müşterilerden “Burası laik bir ülke, seni ilgilendirmez” şeklinde yanıtlar geldi. “Bebeklere kurşun sıkılıyor, vicdanınız var mı sizin?” diye bağıran kadınla "Seni Filistin'de göremedik" diyen müşteriler arasında yaşanan kısa süreli gerginlik, kadının mekanı terk etmesi ardından son buldu.