Haberler

Sanna Marin kürsüde ağladı: Bazen ben de eğlenmek istiyorum

24 Ağustos 2022 18:31

Lahti kentinde düzenlenen bir mitingde yeniden özür dileyen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, gözyaşlarını tutamadı. Marin, "Ben de bir insanım" ifadelerini kullandı.

Basına sızdırılan görüntüleri gündem olan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Lahti kentinde düzenlenen bir mitingde yeniden özür diledi. "Ben de bir insanım. Ve ben de bazen bu karanlık bulutların ortasında eğlenmek ve hafiflemek istiyorum" diyen Marin, gözyaşlarını tutamadı.

 TIKLAYIN: Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in parti görüntüleri sosyal medyada gündem oldu

TIKLAYIN: “Uyuşturucu testi yaptırmalı”: Finlandiya, Başbakan Sanna Marin'in parti videosunu tartışıyor

"İnsanların yaptığımız işe baktığına inanmak istiyorum

"İnsanların boş zamanlarımızda ne yaptığımıza değil, yaptığımız işe baktığına inanmak istiyorum" ifadelerini kullanan 36 yaşındaki Marin, konuşmasında şunları söyledi:

"Tek bir iş gününü bile kaçırmadım. Yapılmamış tek bir iş bırakmadım ve bunu işi de ortada bırakmayacağım çünkü bunların hepsi geçecek. Hep birlikte daha güçlü bir Finlandiya inşa etmemiz gerekiyor."

TIKLAYIN | Parti videolarıyla gündem olan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, uyuşturucu testi yaptırdı

TIKLAYIN | Finlandiya Başbakanı Marin'in festival tarzı gündem oldu

"Ukrayna'yı ve Ukrayna halkını düşünüyorum"

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Finlandiya'ya bin kilometreden daha az bir mesafede 'şiddetli bir savaş' yaşandığını söyleyen Marin, Ukrayna'yı ve Ukrayna halkını düşündüğünü dile getirdi. Finlandiya Başbakanı, konuşmasının ardından destekçileriyle bir araya geldi.

Ne olmuştu?

Özel bir partide dans ederken çekilen görüntüleri gündem olan Marin, muhalefet partilerinin çağrısı üzerine uyuşturucu testi yaptırmıştı. Marin'in uyuşturucu testinin sonucu negatif çıkmış, yapılan testte Marin'in yasa dışı bir madde kullanmadığı tespit edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise, resmi başbakanlık konutunda çekilen ve iki kadının öpüştüğü görülen fotoğraf nedeniyle özür dileyen Marin, “Uygun bir fotoğraf değildi, bunun için özür dilerim. Bu tür bir fotoğraf çekilmemeliydi" açıklamasını yapmıştı. 

TIKLAYIN | Finlandiya Başbakanı'nın sızan videoları tartışmaları körükledi: En iyi ve en kötü dans eden 3 dünya lideri

TIKLAYIN | Başbakanlık konutundaki bu fotoğraf için özür geldi