Spor

Şampiyonluğun simgesi oldu: Filenin Sultanları'ndan sonra bu kez Galatasaray'dan 'Erik Dalı' ile kutlama

27 Mayıs 2024 01:12

T24 Video

Galatasaray, Konyaspor'u deplasmanda 3-1 yenerek 2023-2024 sezonu Trendyol Süper Lig'de şampiyon oldu. Galatasaray 24. kez şampiyonluk kupasına ulaşırken, taraftarlar da yurdun dört bir yanında sokağa çıkarak şampiyonluğu kutladı. İstanbul'da Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden taraftarlar ise adeta  şampiyonluk simgesi haline gelen "Erik Dalı" türküsü eşliğinde oynadı.

Filenin Sultanları'yla simgeleşti

Filenin Sultanları da FIVB Milletler Ligi (VNL) finalinde Çin'i 3-1'le geçerek Altın Madalya'yı aldığı şampiyonluğu Erik Dalı'yla kutlamıştı. Başantrenör Daniele Santarelli ve milliler, maçın bitmesinin ardından salonda Erik Dalı  eşliğinde dans ederek şampiyonluğu kutlamıştı.

Türkiye Voleybol Federasyonu da Filenin Sultanları'nha şampiyonluğu getiren Paris'teki olimpiyatlar öncesiErik Dalı olmadan turnuva sonu olmaz dedik!” notuyla bir video paylaşmıştı

Avrupa Şampiyonluk kupasının kazanılmasının ardından bu kez de Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ın Erik Dalı dansı çok konuşulmuştu.

Karakurt, daha sonra Lokomotiv Kaliningrad'a transfer olduktan sonra Rus taraftarlar için 'Erik Dalı' dansını İngilizce olarak anlattığı ve Rusça altyazı kullandığı bir video yayınlamıştı. 

TIKLAYIN - Filenin Sultanları, şampiyonluğu Erik Dalı ile kutladı