Haberler

Rapçilere "Ne kadar kötü olabilir hayatınız?" diyen Gülse Birsel'e Gazapizm'den cevap: Bu sığlıkta baktığına emindik zaten

19 Haziran 2024 12:04

T24 Video

Gazapizm, arabesk rap yapan şarkıcıları eleştiren Gürse Birsel'e sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ünlü rapçi, "Ne kadar kötü olabilir hayatınız?" diyen Birsel için "Tüm bunlara bu sığlıkta baktığına emindik zaten" dedi.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, TV100'de gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum'un konuğu oldu.

Rapçi Ezhel'i sevdiğini söyleyen Birsel, "Ben de dinliyordum fakat bazı temalar insanın kulağında kalıyor. Çok yetenekli çocuklar. Hepsine saygım, sevgim süper fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta? Ne kadar kötü olabilir tam olarak hayatınız? Bu arada hayatınız çok kötü olabilir. İşsizlik olabilir, parasızlık olabilir... Sağlık sorunlarınızdan bu kadar şikayet edemezsiniz. Aslan gibi çocuklarsınız. Sürekli ağrı, sızıdan bahsedemezsiniz. Bakın sizde problem." dedi.

Birsel sözlerine "Kurumuş boğazım, bacaklarım ağrıyor, başımda bir sızı... Bir şeyleri yanlış yaptıklarını düşünüyorum sağlıkla ilgili. Çok üşüyorlar. Ben çok üşürüm, benden daha çok üşüyorlar. İstanbul çok soğuk diye şikayet ediyorlar, İstanbul soğuk değil. Burası Oslo değil, Moskova değil. Burası ılıman, sıcak memleket. Gidin bir doktora ne vitamin eksikse baktırın. Sürekli şehirlerden soğuk diye şikayet var, e taşın aşkım. Birçok şikayet var. Sağlık sorunları çok var..." diye devam etti.

Gazapizm olarak tanınan ünlü rapçi Anıl Murat Acar, Birsel'in bu sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi. "Kalır burjuva düşlerin yalanlardan arda" diyen Acar, "Bu arada Gülse hanımefendinin bu videoda beni şaşırtan hiçbir söylemi yok. Tüm bunlara bu sığlıkta baktığına emindik zaten. Yeni kitabı hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Rapçilere "Ne kadar kötü olabilir hayatınız?" diyen Gülse Birsel'e Gazapizm'den cevap: Bu sığlıkta baktığına emindik zaten