Haberler

Özgür Özel'den Kadın Kolları kongresinde sert çıkış: Erkeklere burayı provoke ettirmem!

04 Ağustos 2024 14:07

T24 Video

CHP Kadın Kolları kongresinde açılış konuşması yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, slogan atan erkeklere tepki gösterdi. Özel, güvenliklere erkekleri salondan çıkarmalarını isterken, "Erkeklere burayı provoke ettirmem. Ne diyecekseniz kapının önünde söylersiniz" dedi.

CHP Kadın Kolları, bugün Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde yeni başkanını seçiyor. Kongrede, CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Merve Kır başkanlık için yarışıyor.

Özgür Özel, konuşmasında salondan gelen slogan seslerine tepki göstererek, "Bu yapılan doğru değil. Ben sizi her ortamda dinliyorum. Kapının önünde de yine dinlerim ama burası kadın kolları kongresi. Burayı buraya bırakacaksınız. Lütfen arkadaşlar. Burayı kadınlara bırakacaksınız. Uzunca bir emeğin karşılığını almak için burada toplanmış CHP Kadın Örgütü varken onların sesine başka bir ses karıştırmam, doğru değil bu." dedi ve kongrenin başka amaçlarla kullanılmaması gerektiğini belirtti. Güvenlik görevlilerine, kadın kolları kongresinin kadınlara ait bir ortam olarak devam etmesini sağlamak için yardımcı olmalarını talep etti.