Haberler

Öğrencilerin eylem yapabilmesi için yolları açtırıp imkan sağlayan Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı, sosyal medyanın gündeminde

27 Ekim 2023 10:18

T24 Video

Aydın'da yaşanan asansör kazası sonucu hayatını kaybeden öğrenci için eylem yapmak isteyen öğrenciler Aydın'da engele takılırken Çanakkale'de öğrenciler engele takılmadı. Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı, öğrencilerin eylemine müdahale edilmesine izin vermedi. Arıcı sosyal medyada gündem oldu.

Aydın'da, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda arızalanan asansör düştü, olayda 1 öğrenci hayatını kaybetti. Öğrenciler yurdun önünde "Katil KYK" sloganları attı. Aydın'da yaşanan kaza sonrası eylem yapan öğrenciler engellemeler ile karşılaşırken, Çanakkale'deki öğrenciler ise engellemeler ile karşılaşmadılar. Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı, Aydın'da KYK yurdunda meydana gelen asansör kazasının ardından meydanlara inen üniversite öğrencileri için yolların açılması ve müdahale edilmemesi talimatını verdi. Orada bulunan öğrenciler tarafından takdir alan Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı aynı zamanda sosyal medyada gündem oldu.

Ayrıca Çanakkale Emniyet Müdürü Arıcı ayrıca eylem sonrasında da çevik kuvvet otobüsleriyle öğrencileri yurtlarına gönderdi.

 

Öte yandan Çanakkale'de Kerime Sultan, Nusrat ve 18 Mart KYK Yurdu öğrencileri birleşerek "Susma sustukça sıra sana gelecek" sloganı atarak şehir merkezine yürümüşlerdi.

TIKLAYIN I KYK yurdunda asansör düşmesi sonucu hayatını kaybeden Zeren'in babası: Devlete inancımı kaybettim

TIKLAYIN I Aydın MMO Başkanı Erlaçin: Bakımları yapılan bir asansör 16 kişi bindi diye düşmez

TIKLAYIN I CHP Gençlik Kolları, Aydın'da KYK yurdundaki asansör kazası için suç duyurusunda bulunacak

TIKLAYIN I Aydın'da KYK yurdunda asansör düştü: Bir öğrenci hayatını kaybetti