Magazin

Murat Boz’un konser sırasında yabancı cisim fırlatıldı

Boz: Bireysel bir hareket oldu, bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek haksızlık olur

14 Ekim 2024 14:11

T24 Video

Şarkıcı Murat Boz, Diyarbakır’da verdiği konser sırasında yüzüne yabancı bir cisim fırlatıldı. Murat Boz arkasını dönerek kısa bir süre yürüdükten sonra kendisini toparlayıp konserine kaldığı yerden devam etti. Yaşananlar ardından açıklama yapan Boz “Bireysel bir hareket oldu, bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek haksızlık olur" dedi.

Murat Boz, Kültür Yolu Festivali kapsamında 12 Ekim’de Diyarbakır'da verdiği konserde yüzüne yabancı bir cisim fırlatıldı. Olayın şaşkınlığıyla arkasını dönüp sahnenin gerisine doğru giden şarkıcı kısa sürede kendini toparlayıp konserine kaldığı yerden devam etti.

Boz, yaşananlarla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Boz, olayın tüm Diyarbakırlılara mal edilmesinin haksızlık olacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Biz dün Diyarbakır'ın güzel insanları ile çok güzel anlar paylaştık. Bireysel bir hareket oldu, keşke olmasaydı ancak bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek beni çok üzer, haksızlık olur. Başından sonuna çok güzel ağırlandım. Şarkılarımızı hep bir ağızdan söyledik. Çok kıymetliydi benim için. Bir kez daha teşekkür ederim Diyarbakır. İyi ki varsınız. Bu arada gayet iyiyim, hiçbir sıkıntı yok."