Haberler

Matem töreninde "İranlı Johnny Depp" sosyal medyada gündem oldu

"İran'a giderek ruhani lider ile görüştü" görüştü yorumlakarı yapıldı

11 Ağustos 2022 14:11

İran'da her sene Muharrem ayının 10.gününde düzenlenen aşura merasimi törenindeki görüntüler sosyal medyada ortalığı karıştırdı. Matem töreni esnasında Johnny Depp'e birebir benzeyen bir kişinin görülmesi herkesi şaşkınlığa uğrattı.

İran'da Hz. Muhammed'in torunu Hüseyin ve 72 yakınının öldürülmesi sebebiyle her sene Muharrem ayının 10. gününde düzenlenen aşura günü matem töreninde, Johnny Depp'e benzeyen bir kişi görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Birebir benzerliği ile dikkat çeken kişinin; sakal tarzı, bıyıkları, saçı, kıyafet ve görüntüsüyle Johnny Depp'e benzeyen kişi, bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada paylaşılan tören esnasında Johnny Depp'e benzeyen kişinin görülmesi üzerine bir kişi, eski eşi Amber Heard ile boşandıktan sonra Johnny Deep'in İran'a yerleşip matem törenine katıldığını yazdı.

Başka bir kullanıcı da olay üzerine, "Johnny Depp Amber Heard davasında kendisine İran'ın destek vermesi üzerine Muharrem matemi için İran'a giderek ruhani lider ile görüştü" diyerek güldürdü.