Haberler

Konya’daki konserde bir genç sahneye atladı: "Konya uyan artık AK Parti'ye oy verme"

"Genç, sahneden indikten sonra görevliler tarafından dövülmüş ve gözaltı yapılarak ifadesi alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılmış"

17 Ağustos 2022 12:51

Konya'da konser sırasında bir anda sahneye fırlayan genç sosyal medyada gündem oldu. Sanatçının şarkı söylediği sırada bir anda mikrofona koşan genç, "Konya uyan artık, AKP'ye oy verme" diyerek bağırdı. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, gencin olay nedeniyle "dövüldüğünü ve gözaltına alındığını, ifadesi alındıktan sonra da savcılıkça serbest bırakıldığını" açıkladı.

Konya'da 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "İz Bırakan Ezgiler" konserinde sahneye atlayan Z Kuşağı bir genç, "Konya uyan artık, AKP'ye oy verme" diye bağırdı.

"Sahneden indikten sonra görevliler tarafından dövülmüş"

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, sahneye fırlayarak AKP protestosu gerçekleştiren gencin akıbeti ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Akıbeti merak edilen bu genç arkadaşımız sahneden indikten sonra görevliler tarafından dövülmüş ve gözaltı yapılarak ifadesi alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılmış."