Haberler

Konya’da İsrail’i protesto etmek isteyen bir grup AVM’de dehşet saçtı! Protestocu grup yemek bekleyen müşterilere saldırdı

12 Haziran 2024 19:42

T24 Video

Konya’da, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları protesto eden bir grup, girdikleri AVM’de yemek katındaki müşterilere saldırdı. Yaşananlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilirken grubun hedef aldıkları kişilere sandalyelerle darb ettiği görüldü.

Daha önce de bir kahve firmasının müşterilerine yönelik yapılan ve İsrail protestosu adı alttında yapılan saldırıların sonuncusu Konya’da gerçekleştirildi. AVM'nin yemek katında bulunan bir zincir restoranı  tercih eden vatandaşlar saldırının hedefi oldu.

Konya’da yaşanan olayda, İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları protesto etmek isteyen grubun AVM’de sloganlar atarak yemek katına girdikleri ve ardından hedeflerine aldıkları firmadan yemek bekleyen müşterilerle sözlü tartışmaya girdikleri görüldü. Cep telefonuna yansıyan olayda protestocu grup,  müşterilerden tepki görmeleri üzerine saldırdığı anlar yer aldı. Tekme ve yumrukların savrulduğu görüntülere havada uçan sandalyeler de girdi. Yaşananlar ardından protestocu grubun AVM güvenliği tarafından oradan uzaklaştırıldığı öğrenildi. Yaşananlar, görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla gündem oldu.