Diğer

Konuşanlarda Tinder itirafı; sonunu kimse böyle beklemiyordu!

26 Mart 2024 13:28

T24 Video

Hasan Can Kaya’nın sunduğu "Konuşanlar" adlı programa katılan bir genç askerlik anısını paylaştı. Genç, askerde yasak olmasına rağmen telefon kullandığını, dahası telefonuna Tinder adlı arkadaş bulma uygulamasını indirerek kız arkadaş aradığını anlattı. Hasan Can, “Askerde  Tinder indiren gördüğüm ilk kişisin kardeşim” derken dinleyenler hikayenin sonuna hazırlıksız yakalandı.

Exxen adlı dijital platformda yayınlanan Konuşanlar’da gelen itiraf Hasan Can da dahil katılanları güldürdü. Erzurum’da askerlik yapan genç, Tinder uygulamasını kullandığı sırada Aylin adlı bir kadınla eşleştiğini söyledi. 1-2 gün konuştuktan sonra  kadının kendisiyle tanışmak istediğini ve kendisini nizamiye kapısına çağırdığını anlatan genç, başına gelenleri şu sözlerle aktardı:  

“Askerde telefon yasak, ben de Erzurum’da askerlik yaptım, oraya da bir şekilde telefon soktum, sokmuşken de Tinder indirdim. Gece 2-4 nöbetine gidiyorum, bir bildirim geldi ‘Aylin’le eşleştin’ diye. Fotoğraflar atıyor, konuştuk 1-2 gün. 2’nci günün sonunda ‘sizin bölüğün önünden geçiyorum, seni bir görsem, kapıya gelsen’ dedi. Ben de ‘olur’ dedim, gittim. O sırada bizim üsteğmen geldi yanıma, ‘burada ne arıyorsun’ dedi. Ben de ‘komutanım, turlamaya çıktım’ dedim. Bana ‘telefonunu ver’ dedi, ‘komutanım telefonum yok’ dedim, sonra bana dedi ki ‘ben Aylin!’. Adam Tinder’da gold üye olmuş, askeriyede telefonu olan düşerse, askerlerden toplamak için”

Gencin anısı dinleyenleri şoke ederken Hasan Can’ın “Ne oldu sonra, seninle çiftleşti mi?” yorumu izleyiciyi kahkaha boğdu.