Haberler

Kızını kaçırdığını iddia ettiği yeğenini Müge Anlı yayınında görünce sinirden ayakkabısını fırlattı

07 Aralık 2022 11:08

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına gelen Derya ve Taner Bar çifti kuzeniyle kaçan kızları Gülsüm Bar'a kavuşmak için yardım istedi. Stüdyoya hem 18 yaşındaki Gülsüm Bar hem de kaçtığı, ailesinin kaçırdığını iddia ettiği kuzeni Kadir geldi. Kadir'in canlı yayındaki açıklamalarının ardından anne Derya Bar, öfkesine hakim olmadı ve ayakkabısını fırlattı.

Derya ve Taner Bar çifti, 18 yaşındaki üniversite öğrencisi kızları Gülsüm Bar'ın 26 Kasım'dan beri kayıp olduğunu belirterek Müge Anlı'dan yardım istedi. Kızlarını arayan Bar çifti, anne Derya'nın ablasının oğlu Kadir'in, Gülsüm Bar'ı kaçırdığını iddia etti.

Gülsüm Bar ortadan kaybolduğunda anne Derya Bar, Antalya'daki ablasının yanına gittiklerini ve eniştesi tarafından şiddete uğradıklarını anlattı. Taner Bar, eniştesinin eşinin boğazını sıktığını, Derya Bar'ın ablasının ise ağzını kapattığını ifade etti.

"Ben namusumu yarı yolda bırakmam"

Daha önce 2 kere evlendiği belirtilen ve kuzenine kaçan Gülsüm Bar, stüdyoya geldi. Aile kızlarına kavuştu. Gülsüm, kendi rızasıyla kaçtığını ifade etti. Kaçtığı Kadir de onunla birlikte stüdyoya geldi. Kadir, "Gülsüm'ü kaçırmadığını, kendisinin kaçtığını" söyledi. O anlarda anne Derya Bar sinirlendi. Gülsüm de dışarı çıkmak istedi.

Daha fazla dayanamayan anne Derya Bar, ayakkabısını canlı yayında Kadir'e fırlattı. Sakinleştikten sonra Kadir, kuzeni Gülsüm Bar için "Ben namusumu yarı yolda bırakmam" dedi. Derya'da "Gülsüm'ü kaçırmasaydı, küçük kızımı kaçıracaktı" diye konuştu. Kadir'in daha önce de "14 yaşındaki bir kız çocuğunu da kaçırdığı" öne sürüldü.

Gülsüm Bar, annesinin kendisini amcasının oğluyla evlendireceğini iddia etti. Ailesiyle gitmek istemediğini, Kadir'le gideceğini söyledi.