Diğer

Kim Milyoner Olmak İster’e katılan yarışmacı susmayınca İmirzalıoğlu patladı: Makineli tüfek gibisin

15 Temmuz 2024 14:55

T24 Video

Yarışmacının bir türlü susmamasına dayanamayan sunucu İmirzalıoğlu "Makineli tüfek gibi, başladı mı bitmiyor" yorumunu yaptı.

ATV’de yayınlanan ve sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programına katılan radyocu Murat Yaşar Bayram, enerjik tavırları ve bir türlü bitmeyen konuşmasıyla yarışmaya damgasını vurdu. Çıkan her soruda uzun uzun konuşup yorumlar yapan Bayram’ın karşısında suskunluğunu uzun süre koruyan İmirzalıoğlu sonunda kendini tutamadı.

30 bin TL'lik soruya kadar gelen yarışmacı, 6’ıncı soruda "1990'da ABD müzik listelerinde birinci sıraya çıkan dinlediğiniz 'Ice Ice Baby' adlı şarkıyı kim seslendirmektedir?" sorusuna yanlış cevap verince elendi.

“Başladı mı bitmiyor”

Yarışmacının elenmesiyle konuşma fırsatı bulan İmirzalıoğlu "Radyo programını tek başına mı yapıyorsunuz?" diye sordu. Yarışmacının "Evet" cevabı üzerine İmirzalıoğlu "Belli oluyor. İki kişiyle yapsaydınız belki bir konuşma şansı olurdu ama tek başına yaptığınız o kadar belli ki! Makineli tüfek gibi, başladı mı bitmiyor" dedi. Yarışmacıysa "Benim programıma bağlanan 5 saniye konuşabiliyor. Ben konuşacağım kardeşim benim programım bu" dedi. Daha sonra bir anısını anlatmak isteyince İmirzalıoğlu durdurmak zorunda kaldı. Bayram “Mutlaka bu programa katılın” diyerek veda edip 5 bin TL'lik ödülle yarışmadan ayrıldı.