Haberler

Kayseri'deki teknik direktörün görüntüleri, 3 yıl sonra ortaya çıktı; takımı ilk yarıyı geride kapatınca futbolcuları tokatlamış!

25 Ekim 2019 13:42

Amatör Lig ekiplerinden Kayseri Meysuspor'un teknik direktörü Halit Kurt'un ilk yarıyı yenik kapatan takımının oyuncularını soyunma odasında küfürler ederek tokatladığı görüntüler 3 yıl sonra ortaya çıktı. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından teknik direktörün lisansının iptal edilmesi ve futboldan men edilmesi istendi.

Fanatik'in haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, görüntüleri suç unsuru delili olarak görerek Kayseri Meysuspor antrenörü Halit Kurt hakkında detaylı bir soruşturma başlattı. Yapılacak detaylı inceleme sonrasında Kurt, disiplin kuruluna sevk edilecek.

Yapılacak sevk işlemleri sonrasında kulüpten ekstra bilgi alınacak. Futbolcuların görüşüne başvurulduktan sonra antrenörün savunması istenecek ve yapılan işlemlerin ardından karar verilecek.

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı, "Olay üç yıl önce yaşanmış. Her ne zaman yaşanırsa yaşansın böyle bir olayı kınıyoruz. Futbolculara yapılan bu davranışı asla kabul edemeyiz. Federasyon olarak detaylı açıklama yapacağız" dedi.

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi arayarak, bilgi aldığı öğrenildi.

Karşılaşmayı Meysuspor'un 5-3 kazandığı bildirildi.