Haberler

İmamoğlu'ndan, kaydıraklardaki elektriklenme için çözüm talep etti: Yeğenim uzaylı gibi dolaşıyor, elektrik zamlarına karşı istesek de tasarruf edemiyoruz

06 Aralık 2019 13:06

Oyun parklarında kaydırakların plastikten yapılması nedeniyle sürtünme kuvvetinden oluşan elektrikten şikâyet eden bir kişi, yeğeninin videosunu Twitter'dan paylaşarak İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan çözüm talep etti.

Vatandaş, Twitter'da paylaştığı videoda, İmamoğlu'nu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hesabını etiketleyerek "Şu parklara bi el atsanız? Bu plastik işi olmuyor. Emin olun hem çocuklar hem de ebeveynler bu çarpılma olayından muzdarip. Biliyorum çok zor bir şey ama yeğenim uzaylı gibi dolaşıyor. Elektrik zamlarına karşı istesek de tasarruf edemiyoruz" ifadelerini kullandı. 

İBB Beyaz Masa'da ise söz konusu videodaki parkın adresini istedi.  

Vatandaş da "Yanıtınız için teşekkürler. Tüm İstanbul'u işaretliyorum. Çünkü bu tarz hadiseler tüm parklarda yaşanıyor. Güneş alan tüm plastik oyun aletleri dokununca bile vücuda elektrik olarak geçiyor. Çözüm zor gibi duruyor fakat böyle de olmaz. İstişare yapılması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Beyaz Masa, bu mesaja karşılık vatandaşın TC Kimlik numarasıyla birlikte özel mesaj olarak iletişim bilgilerini istedi.