Haberler

Hazine filminin oyuncularından samimi sohbet: Eyvah eyvah, beğeniler azalacak, takipçiler üzülecek!

04 Kasım 2022 17:17

T24 Video 

BKM'nin yeni kara komedisi 'Hazine' bugün izleyiciyle buluştu. Ünlü isimlerin buluştuğu filmin oyuncuları; Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Hasibe Eren, Boran Kuzum ve Serkan Keskin T24'te 'Muammer Brav'la Ekşın'ın konuğu oldu.

Devlet memuru Mesut'un, talihsizlikler zinciri içerisindeki kara komik macerasını anlatan filmin oyuncu kadrosunda, Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaşar ve Hasibe Eren’in yer aldı. 'Hazine' filmi bugün sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Filmin yönetmen koltuğunda Canbert Yerguz oturdu. Senaryosu da Canbert Yerguz ile Burak Yerlikaya tarafından kaleme alındı.

Çekimleri geçen yıl Nevşehir'de gerçekleşen filmi oyuncular Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Hasibe Eren, Boran Kuzum ve Serkan Keskin T24 ekranlarında anlattı.

"Her şey yolundaymış gibi giderken, bir anda her şeyi değiştirebilecek bir olay yaşanabilir" diyerek senaryonun sürprizlerinden bahseden Çağlar Çorumlu, film hakkında şunları söyledi:

"Anlatmak gerçekten zor birçok şey var; Habil ve Kabil hikayesi de var. İki kardeşin hikayesi var, sevgili olabilecek bir çiftin hikayesi var, iki karı kocanın hikayesi var, bir Salih'in kendi çevresi ve kasabada yaşadığı bir ailesi, çevresi durumu var. Aslında birden fazla kanal, birden fazla hikaye, birden fazla psikolojik ilişki var" 

Filmin konusu

Annesini defnetmek için yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut (Çağlar Çorumlu), annesine karşı son görevini yerine getirmek ve bir an önce Ankara’ya dönerek yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamak ister. Ama işler umduğu gibi gitmez. Mesut’un memleketinde planladığından daha fazla kalması gerekecektir. Bu esnada kardeşi Musa (Boran Kuzum) yüzünden katıldığı bir define kazısı sırasında yaşanan olayların tam ortasında kalan Mesut’un içine düştüğü talihsizlikler zinciri kara komedi bir maceraya dönüşür.