Haberler

Ölen bir çocuk, isyan eden abla da çocuk, 'terk ettiği' söylenen anne ise şiddet mağduru

Anne Fatma K: Eski eşim beni fuhuşa zorluyordu

20 Kasım 2019 17:04

Adana'da sokakta oynarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Erol Bartan'ın 13 yaşındaki ablası Hatice Bartan'ın "Annesizlik böyle bir şey" sözlerinin ardındaki gerçek ortaya çıktı. 

13 yaşındaki abla Hatice Bartan, cenaze töreninde "Bizi terk etti' dediği annesine tepki gösterirken, anne Fatma K. kocası tarafından maruz bırakıldığı şiddeti anlattı. 

"Benim ne çektiğimi kimse bilemez. Kimse konuşmama fırsat vermedi. Ben boşandım, boşanmak suç mu? Eski eşim beni başka erkeklerle fuhuşa zorluyordu. Şimdiki eşime beni verdi. Ben 13 yılımı verdim. Çocuklarımı görmeye hep geldim. Babaları bırakmadı. Daha 1 ay önce geldim çocuklarımla kaldım. Babaları adam değil” ifadelerini kullandı.

Kendisi de çocuk olan Hatice Bartan'ın halası Fatma Komaç ise Hatice'nin kardeşlerine bakmak için okula bıraktığını söyledi.

Halaya göre ise anne en küçük çocuğunu 1,5 yaşındayken bırakıp gitmişti. 

Ne olmuştu?

Kamyonetin sürücüsü gözaltına alındı

6 yaşındaki Erol Bartan, 19 Kasım'da mahallede oyun oynarken geri geri gelen bir kamyonetin altında kalmış, hayatını kaybetmişti. 

13 yaşındaki ablası da  "Kardeşim gelmeden bu kazağı ahdım olsun çıkarmam. Kardeşim gelene kadar üzerimdekileri indirmeyeceğim yemin ettim. Keşke onun yolda oynamasına izin vermeseydim" demişti. 

Kamyonet sürücüsü gözaltına alınmıştı.