Haberler

Gelecek Partisi'nin tanıtım videosu yayınlandı: "Bu yüksek ses, her şeyi bastıracak ve kimseyi kendi haline bırakmayacak diye korkanlar var. Aldırma, yine yeşereceğiz!"

13 Aralık 2019 14:14

AKP ile yollarını ayıran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuruluşunu bugün ilan ettiği Gelecek Partisi'nin tanıtım videosu yayınlandı. 

Ağacın metafor olarak kullanıldığı ve Ahmet Davutoğlu'nun "Biz buradayız, biz Gelecek'iz" sözleriyle son bulan videoda şu ifadeler kullandı:

"Hepimiz farklı değil miyiz, biz farklılıklarımızla renklerimizle eşitiz, beraberiz, birlikte daha güzeliz. Ağaçlar büyürken birbirine zarar vermezler, tek başına bir ağaç yalnızdır. Biz buradaydık, biz buradayız. Senin köklerin sapasağlam. Sanki hiç güneş doğmayacak, hiç yine birlikte olamayacakmışız, bu yüksek ses her şeyi bastıracak ve kimseyi kendi haline bırakmayacakmış diye korkanlar var. Aldırma! Daha önce nasıl bitti, tükendi, umut yok dendiğinde kupkuru dallara can geldiyse yine yeşereceğiz. Ortak bir geleceğe yürüyeceğiz, ortak bir geleceği yine birlikte inşa edeceğiz."