Haberler

Filenin Sultanları'nda kadro krizi: İlkin Aydın'ın Vargas açıklamaları gündeme geldi

26 Temmuz 2024 14:55

T24 Video

Fransa'nın ev sahipliğinde 27 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosuna Tuğba Şenoğlu'nun yerine İlkin Aydın'ın dahil edilmesi sporseverler tarafından oldukça eleştirildi. Bu olayın ardından İlkin Aydın'ın, Melissa Vargas hakkındaki düşüncelerini paylaştığı video sosyal medyada gündeme geldi.

Tuğba Şenoğlu'nun kadrodan çıkarılması ve İlkin Aydın'ın son dakika dahil edilmesi, sporseverler tarafından büyük tepki topladı. Bu değişikliklerin ardından Tuğba Şenoğlu'nun menajerlik şirketi, milli voleybolcunun kadrodan çıkarılması ile ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Menajerlik şirketi, ''Sizin için şer görünende hâyır, hâyır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir." açıklamasının ardından “Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

İlkin Aydın'ın kadroya son dakika dahil edilmesinin ardından Melissa Vargas hakkında söyledikleri sosyal medyada tekrar gündem oldu. İlkin Aydın, bir Türk sporcu olarak sahada Türk sporcu görmek istediğini belirtti ve “El ele tutuşup İstiklal Marşı okuyabileceğim bir sporcu olması benim şahsi fikrim. Takımımda bir Kübalı değil, bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider” dedi.