Haberler

Fatih Altaylı: Etlerinde domuz eti bulunan köfte zinciri, adları duyulacak diye yusuf yusuf korkuyorlardır

09 Ekim 2024 13:09

T24 Video

Gazeteci Fatih Altaylı, ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddia edilen firmanın isimlerinin açıklamasını mahkeme kararıyla engelletmesi hakkında, "Bunca firma durduramıyor da bunlar nasıl durduruyor, büyük ihtimalle adları duyulacak diye yusuf yusuf korkuyorlardır" yorumunu yaptı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde, ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numunelerde domuz eti tespit edildiği ancak şirketin aldığı mahkeme kararı nedeniyle isminin açıklanamadığı iddia edildi.

Konuyu YouTube kanalında yorumlayan Fatih Altaylı, şunları söyledi:

"Türkiye'nin en meşhur köftecisi. 180 200 şubeleri var. Tek tırnaklı değil domuz eti bulunmuş. Bunlar 100 tona yakın köfte ve döner satıyorlarmış. O firmaya büyük zarar verebilecek bir iş. Onlar da mahkeme kararıyla yayını durdurmuşlar. Bunca firma durduramıyor da bunlar nasıl durduruyor, bunlar nasıl durduruyor? Bunlar çok meşhur bir köfteci. Tazminat davası açarlar diye isim veremiyoruz. Onlar da büyük ihtimalle adları duyulacak diye yusuf yusuf korkuyorlardır. Bazıları atar öyle yusuf yusuf. Zannediyorum ki mahkeme sonuçlanıncaya kadar isimleri duyulmayacaktır."

TIKLAYIN | İddia: Türkiye'nin en ünlü köfte zincirinin ürünlerinde domuz eti çıktı; Bakanlık, ismini açıklayamadı

TIKLAYIN | Mahkeme kararıyla listeden çıkarılmıştı: Ürünlerinde domuz eti tespit edilen firma Köfteci Yusuf mu?

TIKLAYIN | Mustafa Sarıgül: Vatandaşımıza domuz eti yediren ünlü firmayı açıklamazsanız ben açıklayacağım

"Yunanistan’da Müslüman, Türkiye’de gavur tohumu"; Kayıp bir kuşağın hikâyesi 'Mübadele'