Magazin

Esra Dermancıoğlu Cannes'a giden oyuncuları eleştirdi: Orada havalı yürüyüşler dışında iletişim kurabilecek birilerinin olması…

20 Mayıs 2024 18:46

T24 Video

Cannes Film Festivali, dünya çapında birçok oyuncunun katılımıyla 14-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Festivale Türkiye’den katılan sanatçıları, ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, "Keşke çıplak yürüyüşler yerine iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi" sözleriyle eleştirdi.

Dermancıoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Kendi kendime dedim ki; aslında Cannes’da benim olmam lazımdı. İsterdim ki aslında oraya yarı çıplak, çırılçıplak ya da havalı yürüyüşler dışında iletişim kurabilecek birilerinin olması… Madem oraya gidiyoruz, o zaman bir Fransızca konuşan bir oyuncu, değil mi… mikrofon uzatıldığında çırılçıplak yürüyeceğine bir iki çift laf edebilecek o lisanda, madem o ülkeye gidiyorsun, tartışabilecek, konuşabilecek… bir tuhaf, Türkiye bir tuhaf, yani sinemadan, sanattan ne anladık, ne yapıyoruz…”

Cannes Film Festivali’ne katılanlar arasında Birce Akalay, Meryem Uzerli, Pınar Deniz, Mert Fırat, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi bir çok ünlü isim yer aldı.