Haberler

Ekrem İmamoğlu hakkında 'bağımsız adaylık' iddiası

"Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edecek"

28 Haziran 2022 09:50

Gazeteci Hacı Yakışıklı, canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Yakışıklı, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edecek. Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir" dedi.

AKP 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, Akademisyen - Yazar Dr. Erol Mütercimler, Gazeteci Hacı Yakışıklı, tv100'de yayınlanan 'Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı' programında gündemi değerlendirdi.

"Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir"

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayının tartışıldığı bölümde, konuklardan Hacı Yakışıklı'nın İBB Başkanı  İmamoğlu ile ilgili yorumları dikkat çekti. Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edeceğini öne süren Yakışıklı, "Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir" ifadelerini kullandı.

Yakışıklı, şunları söyledi;

"Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı, Cumhurbaşkanı olayım derken Belediye Başkanı da olamayacak. Ekrem Bey Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edecek. Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir."