Haberler

Ekrem İmamoğlu, Çanakkale Biga'da böyle karşılandı

27 Nisan 2023 14:17

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çanakkale'nin Biga ilçesinde halka seslendi. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan İmamoğlu'nu Çanakkale halkı büyük bir ilgiyle karşıladı. 

Ekrem İmamoğlu seçim ziyareti kapsamında Çanakkale Biga'ya gitti. Ziyaret sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu'nun görüntüleri kameralara yansıdı.

İmamoğlu’nun açıklamalarında öne çıkanlar şöyle:

Bizi Allah’ın kulu ayıramaz. Biz Çanakkale şehitlerinin torunlarıyız. Ülkeye huzur getireceğiz. 86 milyona Biga’ya hizmet etmeye geliyoruz.  Fakirlikle mücadele edeceğiz. Milleti ezen enflasyonla, israfla mücadele edeceğiz. Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok. Sadece yapacağımız şey liyakatlı insanlar getirmek. Biz hazırız. 86 milyon insana hizmet etmek için geliyoruz.

Herkes patates soğan fiyatlarını dert etmeden pazara gidecek. Vatandaşın sofrasında eti sütü olacak. Köylerde okullar, sağlık ocakları olacak. Çocukları kreşe yollayacağız. Üniversite öğrencilerinin yurdu olacak. Bu milletin parası millete yeter. Sadece israf etmeyin.

Biz 86 milyon insanımızın pehlivan evlatlarına inanıyoruz. Millet İttifakı olarak yönetime geleceğiz ve birleşe birleşe kazanacağız. Kazandıklarımızı bölüşeceğiz. Size bakarken evimdeki insanlara bakıyor gibi bakmıyorsam namerdim. Devlet milletine fırça atmaz.

Sesim kısık ama düzelir bugün. Benim sesimi kimse kısamaz. Ben milletin sesi olmaya geldim. Öyle de devam edeceğim. Millet İttifakı kimseyi ayırt etmeden kucaklayacak. Bütün şehirlerde yaşam kalitesini artıracağız. Göreceksiniz bu millet adalet, liyakat ve bereket ile kavuşacak.