Haberler

Eczanenin yerini bulamadığı için sinirlendi, eczacıya saldırdı

20 Haziran 2022 08:47

T24 Video Haber

İstanbul Ataşehir'de eczanenin adresini bulamadığı için sinirlenen saldırgan eczane çalışanına saldırdı. Saldırgan eczacıya, "Polisi ararsan seni öldürürüm. Kafanı koparırım senin" diyerek tehditler savurdu.

Olay 19 Haziran'da Ataşehir'deki Ayşenur Eczanesi'nde yaşandı. Annesine yanlış adres tarifi verildiğini iddia ederek sinirlenen saldırgan eczane çalışanına saldırdı. Eczane çalışanıyla kısa süreli gerginlik yaşayan saldırgan, masada bulunan bilgisayarı yumrukladı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırganın içeri girdiği ve eczane çalışanına sinirli bir şekilde bir kağıt uzattığı ve adresle ilgili konuştuğu görüldü. Ardından masadaki bilgisayarı yumrukladığı ve eczane çalışanının üzerine yürüdü. Eczane çalışanı da orada bulunan diğer çalışanlara polisi aramalarını söyledi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Polisi aramak için telefona yönelen eczane çalışanına saldırgan, "Polisi ararsan seni öldürürüm. Kafanı koparırım senin" diyerek tehditler savurdu.

"Kendine bunu yapmayı hak görenlere hizmet verilemez"

Olayın görüntülerini sosyal medyada paylaşan bir kullanıcı "Sadece eczanenin yerini bulamadı diye kendine bunu yapmayı hak görenlere hizmet verilemez" sözleriyle olaya tepkisini gösterdi.