Haberler

"Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter" demişti; arkadaşları Ceren Özdemir'i unutmadı

06 Aralık 2019 13:56

"Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter" diyen Ceren Özdemir'i arkadaşları unutmadı.

Ordu'da evinin önünde bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in arkadaşları, hazırladıkları doğum günü videosunda "Seni seviyoruz, doğum günün kutlu olsun" dedi. 

Ceren Özdemir'in arkadaşlarından biri videoda, “Ceren’im, ay yüzlüm, yüzüne bakmaya doyamadığım, canım benim… Bugün doğum günün ve biz sensiz kutlayacağız, çünkü sana söz verdik Ceren… Geçen yıl doğum gününü 3 gün erken kutladık. Ve sen bize kızdın ‘bugün benim doğum günüm değil’ dedin. Hepimizin doğum gününde kendi doğum gününü hatırlattın. Güldük… Bugün 6 Aralık Ceren ve sen yoksun” dedi. 

Ceren'in bir başka arkadaşı da, "Kuramadığın hayallerin için, planlayamadığın geleceğin için çok üzgünüm ama bak doğum gününü hatırladık. Doğum günün kutlu olsun Ceren" sözleriyle duygularını dile getirdi.  

Ceren'in başka bir arkadaşı da, "Olanlar hâlâ şaka gibi geliyor. Geçen sene 3 Aralık'ta yazdığın mesajda keşke beraber sahneye çıksak. 'Ben dans etsem sen de piyano çalsan' demiştin. Biz o sahneye çıkacağız Ceren. Doğum günün kutlu olsun" ifadelerini kullandı.