Magazin

Dilan Polat: Bize ait olan hiçbir şeyi geri alamadık, mahkeme devam ediyor, adalete güveniyoruz

20 Eylül 2024 11:52

T24 Video

Dilan Polat bir sosyal medya paylaşımıyla “Bize ait olan hiçbir şeyi geri alamadık, mahkeme devam ediyor, adalete güveniyoruz” dedi.

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme”, “Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” ve “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet” suçlamalarıyla 40 yıl hapis cezası talebiyle yargılanan ve 10 aydır tutuklu olan Dilan Polat, tahliyesi ardından “Eskisi gibi kullanmayacağım” dese de sosyal medyaya geri döndü.

Dilan Polat sosyal medya hesabından “Bana soru sor” diyerek gelen soruları yanıtladığı bir paylaşım yaptı. "Acaba size ait olan hiçbir şeyi geri alabildiniz mi?" sorusunun yer aldığı paylaşımda Polat şu ifadeleri kullandı:

“Bizi ait olan hiçbir şeyi alamadık. Mahkeme sürecimiz, yargılama aşaması devam ediyor. Adalete güveniyoruz, sonsuz. Bu soru çok geliyor. Arabalarımız, araçlarımız bizde değil, devletin bünyesinde hepsi, şirketlerimiz aynı şekilde bütün şirketlerimiz devletin bünyesinde.Atashehir, Ankara hepsi devletin bünyesinde devlet çalıştırıyor. Bilmiyorum yani bir şekilde geçim nasıl olacak bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok. Allah büyüktür çıktık ya. Bu bizim için her şey bedel, dünyaya bedel yani. Yargılama aşaması devam ediyor. Türk adaletine güveniyorum. Allah'ın izniyle inşallah bu süreçlerde geçer, biter.”

TIKLAYIN - “Sosyal medyayı asla eskisi gibi kullanmayacağım” diyen Dilan Polat’tan paylaşım

 

İlber Ortaylı: En kıyak rakı tek parti devrinde değil şimdi imal ediliyor, yalan mı?