Haberler

Gazeteci trafik magandasının görüntülerini paylaşarak isyan etti: Bu toplum zararlısını bulup yargılayın

12 Ağustos 2022 11:52

Tekirdağ'da çocukların oyun oynadığı sokaktan gaza basarak geçen trafik magandasını güvenlik kamerası saniye saniye kayıt etti. Evinin önünde oynayan çocuklar, sokağın başından gaza basarak son hızda ilerleyen trafik magandasının çarpmasından bir anlık refleksleriyle kurtuldu. Gazeteci Murat Kaya, o görüntülere "Bile bile çocukların üzerine sürüyor. Topu kaçan kızcağız son anda ezilmekten kurtuluyor. Çocuklar son anda ezilmekten kurtuluyor. Lütfen bu toplum zararlısını bulup hayatları tehlikeye atmaktan yargılayın" diyerek isyan etti.

Yeniçiftlik'te yaşanan olayın kameraya yansıyan görüntüleri büyük tepki çekti. Evinin önünde sokakta oynayan çocuklar bir anda üzerlerine hızla gelen aracı görünce ani bir refleksle kenara çekilerek hayatlarını kurtardı. Trafik magandası adeta çocukları öldürmeye çalıştı. Söz konusu olayın görüntülerini Anadolu Ajansı muhabiri Murat Kaya sosyal medya hesabından paylaştı.

Murat Kaya paylaşımında, “34 DZS 384 plakalı aracı süren şehir magandası, kızımın da oynadığı sokakta ölüm saçacak hızda ilerliyor. Çocuklar son anda ezilmekten kurtuluyor. Lütfen bu toplum zararlısını bulup hayatları tehlikeye atmaktan yargılayın. yer: tekirdağ yeniçiftlik"  ifadelerini kullandı.

"Kızımın da oynadığı sokakta ölüm saçacak hızda ilerliyor"

Murat Kaya olayın devamıyla ilgili de şu ifadeleri paylaştı:

“Daracık sokak ve inanılmaz bir hız. Bile bile çocukların üzerine sürüyor. Topu kaçan kızcağız son anda ezilmekten kurtuluyor. Bazen kötü olayları önlemek, o olay olmadan da gerçekleşebilir. Bu tür insanlara (!) çok çok dikkat edilmeli."

"Bakın arkadaşlar, sürücü hasta falan taşımıyor. Ben görevde yurt dışındayım. Eşimin anlattığına göre, sürücü sahile kadar gelip dönmeye çalışırken duvara sürtüyor. Daha sonra da sözde sinirlenip arabayı o daracık sokakta son hızla ve çocukları umursamadan sürüp yola gidiyor.”

"34 DZS 384 plakalı aracı süren şehir magandası, kızımın da oynadığı sokakta ölüm saçacak hızda ilerliyor. Çocuklar son anda ezilmekten kurtuluyor. Lütfen bu toplum zararlısını bulup hayatları tehlikeye atmaktan yargılayın.