Haberler

Cüneyt Arkın'ın son rolündeki set görüntüleri duygulandırdı

30 Haziran 2022 08:47

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında kalbine yenik düştü. Arkın, son olarak Kuruluş Osman dizisindeki Ak Sakallılar'ın lideri rolüyle kameraların karşısına geçmişti. Usta oyuncunun set görüntülerini dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ yayımladı. 

Yeşilçam efsanesi Cüneyt Arkın, rahatsızlanarak kaldırıldığı özel bir hastanede yaşamını yitirdi. Hastane, 85 yaşındaki Arkın’ın kalbinin durduğunu ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı. Arkın’ın ölümü Türkiye’de büyük bir üzüntü ile karşılandı. Arkın, bugün, Teşvikiye Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından Arkın’ın dizi setindeki son görüntülerini paylaştı. Dizide Ak Sakallılar’ın lideri rolüyle kamera karşısına geçen Arkın’ın görüntüleri duygusal anlar yaşattı. Bozdağ paylaşımına şu notu düştü:

“Pandeminin en zor günlerinde setlere cesur bir dönüş yaptı. Onun için özel ekip kurmuştuk. Koca çınar ustalığını bir kez daha konuşturmuştu. Birlikte yol yürümekten, hasbihal edebilmekten şeref duyduk. Gönlüne, yüreğine, emeklerine sağlık büyük usta. Mekânın cennet olsun.”