Haberler

Öpüşürken dili kopan Ceyda Ersoy, olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı

11 Ocak 2023 13:48

Katıldıkları moda programıyla 'Ciciş kardeşler' olarak ünlenen Ceyda Ersoy, öpüşürken kopan dilini hastanede diktirmesiyle ilgili açıklama yaptı. Ersoy, “Sevgilim hayvan gibi öpüşüyor” dedi.

Ceyda Ersoy, Instagram hesabından öpüşürken kopan dilini hastanede diktirdiği anları paylaşarak gündem oldu. Ersoy, hastaneden yaptığı paylaşımına "Öpüşürken dili kopan bir ben miyim acaba?” notunu yazmıştı.

"Öpüştüğüm kişi erkek arkadaşımdı"

Ceyda Ersoy, konuyla ilgili bugün bir açıklama yaptı. Ersoy, dilinin kopmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Herkes benim dilimi merak ediyor. arkadaşlar benim dilim var. Bakın dilim var. Bu kadar mı zeki olmayan insanlar var ya. Bir de bize aptal, ciciş diyorsunuz. Şunu diyorsunuz, bunu diyorsunuz. Bakın dilim var ama her yerde dili koptu diyorlar. Bir de şöyle bir şey var bizim her haberimiz yalan. Nasıl dilim yok diyorlarsa, anlayın yani başka şeylerde yok. Bu arada biz diyorum konu benim ama biz deme gereği duydum çünkü ablam kanımdan canımdan benim. Onun da çok haksızlığa uğradığı zamanlar oldu. Onu da savunma gereği duydum. Onun dışında sizden tüm iyi niyetimle bir şey rica edeceğim.  artık ciciş dönemi bitti. Ciciş diye bir şey yok, kalmadı. Ben başlı başına bir birey, bir insanım ve adım Ceyda Ersoy. Başlı başına yaptığım çalışmalarım da, güzellik derecelerim de var. Bunları neden gündeme getirmiyorsunuz da hep skandal yapıyorlar gibi bir şey yazmak daha hoşunuza gidiyor anlamıyorum. 

Son olarak konuyu kapatıyorum. Öpüştüğüm kişi erkek arkadaşımdı. Bir ay önce ben kendisinden ayrıldım. O kendisi beni ikna edip bir şekilde bir araya geldik ve öpüştük. Öpüşürken de, doğru söylüyorsunuz hayvan gibi öpüşen biri kendisi. Ben de ona zaten storyde "Öpüşürken dili kopan bir ben miyim acaba, normal biri beni bulur mu?” derken ona laf sokuyorum fakat bunu konuşarak diyorum. Mecazi anlamda söylediğimi anlamanız gerekirdi aslında haber yapan kişiler de dahil olmak üzere. Kırmak istemiyorum hiç birinizi."

Ersoy son olarak erkek arkadaşına seslenerek, "Bir de dilimi ısırmasaydı bile bir daha uğraşma artık, ben yokum. Hiç bir şekilde bir şey hissetmiyorum” dedi.

TIKLAYIN | Ceyda Ersoy, öpüşürken kopan dilini diktirdi