Haberler

Cem Yılmaz son filmine gelen eleştirilere yanıt verdi: TikTok mizah çıtasını yakalamak kolay değil

23 Ekim 2019 12:26

‘2 Arada’ ve ‘Kaçamak’ filmlerinden oluşan 'Karakomik Filmler' serisiyle seyirci karşısına çıkan ve gişede seyirci sayısı bakımından eski filmlerinin altında kalan Cem Yılmaz, filme yönelik eleştirilere Eskişehir'de filminin gösterimi öncesi cevap verdi.

Film gösterimi öncesinde ESPARK AVM'deki salonda sinemaseverlere konuşma yapan Yılmaz filme yönelik eleştirilere; “Türkiye’de mizah çıtası çok yüksek, yakalamamız kolay bir şey değil. Sosyal medyadan takip etmişsiniz sağ olun, ‘Gitmeyin’ etiketiyle. Bunlar bizler için çok kıymetli şeyler. Ben ömrümün yarısından fazlasını mesleğimle geçirdim. Elbette ki, Türkiye’deki mizah çıtasında söz sahibi olan sizlersiniz. Bunu sosyal medyada TikTok, Instagram gibi çeşitli uygulamalardan takip ediyorum. Elbette çıta yüksek, bizim yakalamamız kolay bir şey değil” yanıtını verdi.

Cem Yılmaz, filminin 'Komik olmadığı yönündeki eleştireler için de “Bazı filmlerim komiktir, bazıları değildir. Seyircinin bu kadar çalıştıktan sonra bunu hatırlatması zoruma gidiyor" diye konuştu.