Diğer

'Bahar' dizisinin neden yayınlanmadığını başroldeki Demet Evgar açıkladı: Oyuncu arkadaşlarımızdan birinin  küçük bir rahatsızlığı sonucu bir hafta rötarlı buluşacağız

08 Mayıs 2024 13:28

T24 Video

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığını, dizide 'Bahar' karakterini canlandıran Demet Evgar açıkladı. Dizideki oyunculardan birinin rahatsızlığı nedeniyle yeni bölümün yetiştirilemediğini, sosyal medyadan yayınladığı bir video ile açıklayan Evgar “Bir hafta rötarlı buluşacağız” dedi.

“İdare edin artık, lütfen”

Dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar sosyal medya hesabından yayınladığı videosu ifadeleri kullandı:

"Bahar'ın sevgili seyircileri! Sizin de biraz hayal kırıklığı içinde olduğunuzu anlıyorum yorumlarınızdan. İnanın biz de sizinle o hafta çektiğimiz bölümü paylaşmak için can atıyoruz. O hafta çok büyük heyecan duyuyoruz en az sizin kadar ama çok uzun sürelerde yapılan diziler olduğu için Türkiye'de maalesef bütün diziler için geçerli tabi ki. Belirli bir kalitede yapmaya çalıştığında da böyle işte haftanın 6 günü 15-16 saatlere varan zamanlarda çalışılıyor setlerde. Ve bazen küçük aksaklıklar bir sonraki bölümü sizinle buluşmasını engelleyebiliyor. Çok önemli değil ama oyuncu arkadaşlarımızdan birinin  küçük bir rahatsızlığı sonucu bir hafta rötarlı buluşacağız. İdare edin artık, lütfen.”

“Çok da tatlı bir bölüm olmuştu”

“Aslında diziler bu kadar uzun süreli olmamış olsaydı zaten çok büyük bir bölümünü çekmiştik size söyleyeyim. Ay çok da tatlı bir bölüm olmuştu, şöyle çektiğimiz sahneleri bir düşünüyorum da. Gerçekten her hafta yorumlarınızı o kadar büyük bir hevesle bekliyoruz. Böyle çocuk heyecanıyla çekiyoruz ki ne olur anlayışla karşılayın. Yani böyle çok kötü bir şey yapmışız gibi yorumları okuyunca böyle biraz şey oldum yani... Sevgiler, saygılar efendim."

Yapım şirketinden yapılan açıklamada ise "Yolculuğumuzda bize güç veren ve ilham olan değerli izleyicilerimiz, bu akşam tekrar bölümümüzle yayındayız" denildi.