Haberler

AKP'ye oy veren kadının Erdoğan'a isyanı: "Nasıl Müslümansınız, mahşerde iki elimle dalacağım onların yakasına"

11 Ağustos 2022 14:20

İstanbul'un Beykoz ilçesinin Tokatköy Mahallesi'nde kentsel dönüşümde anlaşma sağlanmadan evlerinden çıkarılmak istenen vatandaşların elektrikleri kesildi. Mahalle sakinlerinden Selime Yümsel, yaşananlar nedeniyle "Nasıl Müslümansınız, mahşerde iki elimle dalacağım onların yakasına" sözleriyle Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a isyan etti.

Kentsel dönüşümde herhangi bir anlaşmaya varılmadığını belirten Tokatköy sakinlerinden Selime Yümsel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi:

“Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum. 35 sene öncesi bizim tapu paramızı aldı yedi. O yetmedi, çıktı ‘İmar barışı’ dedi. Demek ki bunlar hırsız, kefesini doldurdu. Nerede bu imar barışı. Neden bunları bizim yakamıza sürüyor. Bu halkını, vatandaşını bu hale nasıl indiriyor? Bundan başkasına ben oy vermedim. Yırtacağım yakalarını. Huzuru mahşerde iki elimle dalacağım onların yakasına. Cumhurbaşkanı eğer vicdanı sızlıyorsa elini vicdanına koysun. Nerede bu Cumhurbaşkanı ya? Biz buna insan dedik, Müslüman dedik peşine gittik. Benim bir oyum başkasına gitmedi. Vicdansızlık yapmasın."