Gündem

Yeni Şafak yazarı Likoğlu'ndan çocuklarının FETÖ mağduriyetine inanan anne ve babalara: Siz de eylem başlatın

04 Kasım 2019 08:06

Yeni Şafak yazarı Hüseyin Likoğlu, çocuklarının mağduriyetine inanan anne ve babalara tavsiyede bulundu. "Fetullahçı terör örgütünün çocuklarınızı nasıl kandırdığını bilen birisi olarak söylüyorum. Çocuklarınızın mağduriyetinin giderilememesinin tek sebebi, örgüt elebaşının Pensilvanya’da el üstünde yaşatılmasıdır" diyen Likoğlu, "O alçak orada öylece el üstünde tutulduğu sürece mağduriyetlerin giderilmesi konusunda atılacak her adım kadük kalacaktır. Siz de, çocukları HDP tarafından kandırılıp PKK’ya gönderilen çocukların anneleri gibi bir eylem başlatın" ifadesini kullandı.

"Eğer gerçek mağdurlar ile ilgili samimi bir hesabı olanlar varsa, öncelikle bu mağduriyetlere sebep olan azılı Fetullahçıların ortaya çıkarılması konusunda elini taşın altına koymalı" diyen Likoğlu'nun "Fetö’cü mağdur yok, Fetö’nün mağdurları var" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle: 

En son söylenecekleri en başta söyleyeyim. Şu dört şeyi yapanlar arkasını kollasın:

Eğer 17-25 Aralık’ın çok çok öncesinden, hatta hatta 28 Şubat ve öncesinden beri Pensilvanya iblisi ile ilgili olumsuz düşünceler içerisinde olmuşsanız mutlaka kendinizi kollayın.

17-25 Aralık sürecine gelirken, Fetullahçı hainlerin niyetlerini anlayıp, uzaklaşma eğilimine girmişseniz bu saatten itibaren bir gözünüz arkada olsun.

17-25 Aralık ve 15 Temmuz öncesi veya sonrasında Fetullahçı hainlerle mücadelede görevinizi layıkıyla yapmışsanız, sadece arkanızı değil dört bir yanınızı kollayın.

* Bir de hayatınızın herhangi bir döneminde Fetullahçı çetenin ekonomik işleyişine bilerek veya bilmeyerek çomak soktuysanız, tedbiri elden sakın bırakmayın.

Bu dört şeyi yapmışsanız, başınız ya beladadır ya da belaya girmesi yakındır.

(...)

Eğer gerçek mağdurlar ile ilgili samimi bir hesabı olanlar varsa, öncelikle bu mağduriyetlere sebep olan azılı Fetullahçıların ortaya çıkarılması konusunda elini taşın altına koymalı. Bu alçaklar ortaya çıkarılmadıkça hiçbir mağduriyet giderilemez. Ayrıca bu azılı Fetullahçıların milletin çocukları için yazdıkları istihbarat notları yakılmalıdır. Eğer o sahte notlar imha edilmezse ne mağduriyetler biter, ne de liyakatli ve samimi kadrolar göreve getirilebilir.

Bir sözüm de gerçekten çocuklarının mağduriyetine inanan anne ve babalara: “Fetullahçı terör örgütünün çocuklarınızı nasıl kandırdığını bilen birisi olarak söylüyorum. Çocuklarınızın mağduriyetinin giderilememesinin tek sebebi, örgüt elebaşının Pensilvanya’da el üstünde yaşatılmasıdır. O alçak orada öylece el üstünde tutulduğu sürece mağduriyetlerin giderilmesi konusunda atılacak her adım kadük kalacaktır. Siz de, çocukları HDP tarafından kandırılıp PKK’ya gönderilen çocukların anneleri gibi bir eylem başlatın. Çocukları kandırılıp PKK’ya gönderilen anneler nasıl ki Diyarbakır HDP il önünde 2 aydır oturma eylemi yapıyorsa, siz de çocuklarınızı kandıran elebaşını Pensilvanya’da el üstünde tutan ABD’nin Türkiye’deki misyonları önünde sembolik eylem yapabilirsiniz. Belki böyle bir tepki çocuklarınızın kurtulmasına vesile olur….”

Yazının tamamı için tıklayın