Gündem

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Likoğlu: Asıl Kemal Bey’in Almanya ziyaretine odaklanılmalı

09 Kasım 2022 09:09

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ve İngiltere ziyaretlerini hafife alınmaması gerektiğini belirterek "Asıl Kemal Bey’in Almanya ziyaretine odaklanılmalı. Çünkü Almanlar Kemal Bey’i, Kemal Bey de Almanları çok sever…” dedi. 

Likoğlu, Kılıçdaroğlu'nun "Hazineyi boşalttılar, ekonomiyi çökerttiler, tüm kaynaklar tükenince de iktidarda kalmak için çok kirli bir oyuna girdiler. Uyuşturucu paralarını Türkiye’nin cari açığının finansmanında kullandılar."  ve  İngiltere'den gençlere seslendiği "Temiz parayı buldum; getireceğim, söz” açıklamaları ile ilgili, “Kemal Bey temiz para konusunda haklı. Zira uyuşturucu, yasa dışı bahis, insan kaçakçılığı ve fuhuş gibi yollarla elde edilen kirli paralar, İngiliz Virgin Adaları, Bermuda, Jersey, Cayman adaları gibi devletçiklerde offshore hesaplara aktırılarak, burada gerekli hijyenden-temizlikten geçirildikten sonra tertemiz bir şekilde Londra’ya aktarılıyor”  düşüncesini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu’nun görevini yaptığını yazan Likoğlu, “Kemal Bey’in ABD gezisini ‘Hamburger yemeye gitti’, İngiltere gezini de ‘İstediğini elde edemedi’ diyerek hafife almanın yanlışlığını hatırlatmak için söylüyorum. Kılıçdaroğlu neyi, niçin yaptığını çok iyi biliyor. Asıl Kemal Bey’in Almanya ziyaretine odaklanılmalı. Çünkü Almanlar Kemal Bey’i, Kemal Bey de Almanları çok sever…” diye yazdı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

TIKLAYIN | Kılıçdaroğlu ile Foggo'dan 'kara para' ve 'metamfetamin' mesajı: 'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur!