Gündem

Yeni Şafak: 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor

09 Eylül 2019 07:52

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, bazı kesimlerin 15 Temmuz’u savunduğunu iddia etti. Karagül, "15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor. Bunu göremezler mi?" ifadesini öne sürdü.

Karagül'ün "*CHP’nin vatanseverleri, İyi Parti’nin milliyetçileri, muhafazakârların yerlileri! *2023 öncesi son büyük savunma bu. *Mandacıların son büyük kalkışması.. *Kale kapılarını içeriden açtılar. *Onlar Erdoğan’ı devirmeye, birileri Türkiye’yi devirmeye çalışıyor. *Atatürk’ü bile PKK’ya silah yaptılar. *Uyanın!" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle: 

Türkiye’nin kurucu lideri Atatürk’ü kutsal sayanlar da orada, kurucu liderin söylemlerini Türkiye’yi yakıp yıkmak için sahaya sürenler de orada.

Öfkeleri, hırsları, tamahları bu ülkeden, bu milletten, geçmiş ve geleceğimizden çok daha üstün onların. Ama birileri onların öfkesini kullanıyor olamaz mı? Onların zaaflarını toplayıp Türkiye’ye had bildiriyor olamazlar mı?

Cumhuriyetin kuruluşundan sonra ülkemize yönelik en büyük saldırı olan 15 Temmuz’u, o saldırı için kullanılan tetikçileri savunuyorlar. Oysa onlar üzerinden, 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor. Bunu göremezler mi?