Gündem

Yeni Akit yazarı: Devletimiz, vatanı ve vatandaşı ile ilgili yapılması gerekenleri yaptıkça gericilerin kimyası bozulmaya devam edecek 

25 Aralık 2022 14:15

Yeni Akit yazarı Ali Akben, "Devletimiz, vatanı ve vatandaşı ile ilgili yapılması gerekenleri yaptıkça gericilerin kimyası bozulmaya devam edecek ve seçime kadar daha çok hatalar yapacaklar. Perşembenin gelişi çarşambadan belli." görüşünü savundu. 

Akben yazısında, "Aklını kiraya vererek işkembeden atışların kontrolünü zekaya bırakarak ulu orta, ipe sapa gelmez, iz’an ve insafa muğayir olgusuz algı atışları devam ettikçe, yapılan hatalar katlanarak artacak. Bu gerçeklik her geçen gün biraz daha kendini göstereceğe benziyor. Milli parayı korumak gibi önemli bir meselede bile kelli felli zannettiğimiz insanların çözüm diye öne sürdükleri bayatlamış kalıplar dışında elle tutulur bir tekliflerinin olmamasına rağmen hükümet edenlerin uygulamaya koyduğu bir sistem üzerinden ulu orta yorumlar yapmalarını da garipsiyorum. Benim yaşım müsait olduğu için defalarca denenmesine rağmen bir arpa boyu yol aldırmayan faiz enflasyon döviz oyununda hep kaybeden taraf olduğumuzun canlı şahidiyim.Geçmiş ekonomik krizlerde millet olarak yaşananları unutmak ne mümkün." düşüncesini dile getirdi.