Gündem

Yeni Akit yazarı: Bahçeli'nin ikazı üzerinde düşünmesi gerekenler, Ak Parti genel merkezi ve taşra teşkilatları olsa gerek

"Siyaset salonlarda yapılmaz sahada yapılır"

19 Temmuz 2022 10:32

Yeni Akit yazarı Hüseyin Öztürk, bugünkü yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümündeki “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıyınız! Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlayınız! Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatınız” sözleriyle son derece hayati, tarihi ve mühim üç uyarıda bulunduğunu yazdı.

Öztürk, yazısında “Bu uyarılardan kimler ne anladı ve anlar bilemem ama esas ikazı değerlendirmesi ve üzerinde düşünmesi gerekenler, Ak Parti genel merkez ve taşra teşkilatları olsa gerektir.

Şimdi bunları söyleyince, bazı Ak Parti yöneticilerinden burun kıvıranlar olabilir. Ne demek istediğimi ancak omuzlarında memleketin ve milletin yükünü taşıyanlar anlar. Ak Parti merkezi ve teşkilatlarında bulunan pek çok arkadaşımız, henüz siyasetin “S”sini bile tanımamışken, biz R. Tayyip Erdoğan liderliğinde, İstanbul’un çamurlu sokaklarında çok sabahladık, halen de sabahlarız.” değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘dava’ insanı olduğunu yazan Öztürk, “Türkiye’de siyaset salonlarda yapılmaz sahada yapılır. Türkiye’de siyaset dijital ve klasik medya ile yapılmaz. Bu organlardaki siyaset, kalburla su taşımak gibidir.

Türkiye’de siyaset, sahaya hâkim olanların işidir. Sahaya hâkim olan siyasetçi, TBMM’de ve iktidarda güçlü olur.” görüşünü dile getirdi.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

TIKLAYIN - Bahçeli, 15 Temmuz anmasında konuştu: Az kalsın Türkiye Cumhuriyeti tarih sahnesinden silinecekti; sayın Erdoğan'ı tanıtınız, anlayınız, anlatınız