Spor

Wout Weghorst’a yeniden Beşiktaş yolu gözüktü!

Wout Weghorst bu sezon Manchester United formasıyla 19 maçta 2 gol ve 2 asistlik performansla oynadı

20 Nisan 2023 10:17

İtalyan ve İngiliz basınından Hollandalı yıldız için çarpıcı iddia. Manchester United’ın, kiralık oynattığı Wout Weghorst’un bonservisini kesinlikle almayacağı, Hollandalı oyuncunun Burnley’de kalma ihtimalinin de azalması nedeniyle Beşiktaş’a dönebileceği belirtildi.

İşler istediği gibi gitmedi

Ünlü İngiliz gazetesi Daily Mail de “Beşiktaş, yaz Transfer döneminde Weghorst için hamle yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş sezonun bitmesini bekliyor” ifadelerini kullandı.

Gazete “Weghorst, Manchester United için kısa dönemde bir çözüm olarak görülüyordu ancak işler pek beklendiği gibi gitmedi. Kulüp ondan istediği verimi alamadı. Manchester United kesinlikle onun bonservisini almayacak. Bu saatten sonra tekrar Burnley forması giymesi beklenmiyor. Weghorst’un çok sevildiği Türkiye’ye bu kez dönüşü kiralık olarak değil, bonservisiyle birlikte gerçekleşebilir” diye yazdı.

Yönetim Güneş'i bekliyor

Beşiktaş Yönetimi ise Weghorst hamlesini yapmak için teknik direktör Şenol Güneş’in raporunu bekliyor. Oyuncunun yönetimle görüşmelerde ‘Şartlarda anlaşırsak dönebilirim’ dediği öğrenilirken Güneş’in kesin raporuna göre harekete geçilecek. Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan 30 yaşındaki futbolcunun, Burnley ile Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor. (Hürriyet)