Spor

Volkan Demirel: Özür dilesin, yoksa ben otobüsten alıp özür diletmesini bilirim

"Kimse Trabzonspor'un otobüsüne binip kimseyi alamaz. O işler öyle kolay değil"

27 Nisan 2019 21:36

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u konuk ettiği ve 10 kişi kaldığı maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Volkan Demirel, Trabzonspor’un teknik ekibinde yer alan bir ismin maç sonrası soyunma odası koridorlarında kendisine sataştığını belitti.

Volkan Demirel, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Belki oynamadığım bir maçın ardından buraya gelemem kimilerine saçma gelebilir. Bence de saçma ama anlatmak istediğim bir şey var. Biz kendi derdimize düşmüş bir takımız şu anda. Kimse bize dil uzatamaz. Biz hâlâ Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biriyiz. Trabzonspor’un analizcisi midir, tercümanı mıdır nedir, soyunma odasına giderken bana arkamdan laf söylüyor. Gelsin benden özür dilesin. Yoksa ben otobüsten alıp özür diletmesini bilirim. Belki de o doğduğundan beri biz burada yenilmiyoruz. Herkes haddini bilecek. Burası Fenerbahçe! Herkes haddini bilecek! Herkes haddini bilsin. Fenerbahçe’ye kimse dil uzatamaz!”

Volkan Demirel’in açıklamalarının ardından Trabzonspor yöneticisi Özer Bayraktar konuya ilişkin, “Kimse Trabzonspor'un otobüsüne binip kimseyi alamaz. O işler öyle kolay değil. Olayı araştırıyoruz aramızda çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman da cevap verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da konu ile ilgili açıklamada bulundu. Ünal Karaman, şu açıklamayı yaptı:

“Volkan Demirel’in hangi konuda kiminle tartıştığını bilmiyorum. Volkan Demirel kime sataştı, kime laf söyledi açıkçası ilgi alanım dışında… Kulübemde hiç kimse rakibe saygısızlık yapmaz, kültürümüze uymaz. Konuyu magazin boyutuna taşımak istemiyorum. Aslanlar gibi mücadelemizi verdik. Onun dışındakiler bizim dışımızda. Ben ‘uzatma dakikalarında faul oldu, taç çizgisinden geldi’ söylüyor muyum? Volkan Demirel’in ‘tercüman’ dediği dünya iyisi biri…”